Blogg Familie

Minnebok for livet

24.07.2015

MINNEBOK FOR LIVET
Det er fascinerende hva en finner når en rydder i gamle ting. Ting en nesten hadde glemt en hadde. Jeg drev og ryddet på rommet mitt i går, og kom over en eske med gamle saker. Gamle ting fra barndommen som kommer til å være med meg resten av livet. Blant tingene var det alt fra neglelakker, kort, sminke og favoritten, –Minneboka mi.

Jeg er sikkert ikke alene om å ha hatt en slik minnebok i oppveksten. En bok med blanke ark som en hadde med seg overalt, som venner, familie og bekjente skrev gode ord i. Alt i fra dikt til personlige tekster, med tegninger, klistremerker, masse farger og glansbilder. Når jeg leste meg gjennom sidene smilte jeg mer og mer. Så utrolig mange fine ord og tekster, som bringer frem så mange goder minner. Gode minner fra personer som virkelig betydde noe for meg, og som jeg betydde noe for.
Den boken er nok en av mine favorittminner fra barndommen. En bok som betyr mye, og som jeg virkelig er glad i ♥

Flere som hadde en slik bok når dere vokste opp?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply