Blogg Inspirasjon Livsstil Musikk

Cool for the summer

24.07.2015

Nå har jeg akkurat fått sett den nye musikkvideoen til Demi Lovato’s nye låt, «Cool for the summer». Fy fader asså, for en utrolig rå dame! Digger hun bare mer nå etter å ha sett videoen.  Jeg har lenge sett opp til Demi, mye grunnet hennes sterke og klare meninger om å drite i alle andre rundt seg. Bare det å være fornøyd med seg selv, og være seg selv. Ikke prøve å være noen andre, eller noe annet enn hva en egentlig er. Være stolt av eget kropp og utseende, og leve livet med glede og positive tanker. Hun har ikke hatt det lett i livet, og har virkelig møtt motgang, men hun står på! Hun gir ikke opp. Hun er virkelig en rollemodell og en person å se opp til. Det gjør jeg. Virkelig!
For ikke glemme at hun er fantastisk vakker også! #diggerdemi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply