Blogg Hverdag Inspirasjon Kropp Mote Tips

Addicted to Myjouels ♥

20.07.2015

Heisann kjære lesere! ♥

Håper dere alle har hatt en strålende dag i dag! Jeg har tatt livet helt med ro, noe som har vært utrolig deilig!

Flashtattoos
Men jeg må bare fortelle dere lesere om et helt fantastisk brand, nemlig Myjouels! For dere som så meg på Slottsfjell, så så dere sikkert at kroppen min var dekket av dem. Nemlig Flashtattoos! For dere som ikke vet hva det er, så er det basically slike tatoveringer som dere fikk i tyggis’ene når dere var små, som dere satte på kroppen ved hjelp av vann. Bare at de nå er blitt betydelig mer fancy! Nå er det freshe motiver, det er glitter, det er stas! Jeg fikk mye skryt og komplimenter for disse tatoveringene når jeg var oppe på fjellet, og med all god grunn. De er awesome!

Jeg ble først introdusert for Myjouels gjennom Adam og Eva, siden de også selger dem, og jeg ble forelsket fra første stund! Jeg bestilte en god porsjon med pakker gjennom deres nettsider, og når jeg satte de på kroppen dagen før Slottsfjell, så klarte jeg ikke å slutte. Jeg fikk liksom ikke nok! Til slutt hadde jeg hele kroppen fullt av dem, og jeg elsket det! : )

Det er flere leverandører av flashtattoos’, men jeg har Myjouels som min klare favoritt. Med tøft design og veldige gunstige priser! I tillegg har de nå også Sommersalg, så gå innom nettsiden deres og bestill!! Da blir dere like flashy som meg! Hehe 🙂
OG, dette er IKKE et sponset innlegg, det er bare jeg som ønsker å bringe frem et fantastisk bra produkt 🙂

Jeg var jo så heldig at jeg kom i Tønsberg Blad grunnet mine fancy tattoos også! 
tadaa

IMG_0262

IMG_0335 Min fantastiske lillebror og meg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply