Uncategorized

Håpløs romantiker

19.07.2015

Hei dere!
Jeg sitter(ligger) i skrivende stund som et slakt på sofaen. Jeg føler meg både stappmett og fantastisk bra. Jeg har glefsa i meg en bigone, en flaske pepsi max og en halv pose ostepop, og det føltes helt fantastisk! Etter tre lange dager og netter på festival/byen, var det virkelig deilig å bare ligge her med junk innabords. Helt fantasisk bra!

Nå har jeg akkurat sett filmen ‘The Longest Ride’, og det er en av de beste filmene jeg har sett på lenge. FOR en film! Den anbefaler jeg alle å se! Jeg har grått, jeg har ledd, og jeg har storkost meg. Jeg er jo en håpløs romantiker, og føler meg ikke akkurat mindre kjærestesyk etter å ha sett den. OMG. Jepp, jeg har ikke ord. For ikke å snakke om musikken i filmen! LOVE it! Og når selveste Scott Eastwood var hovedrollen, så er det ingen grunn til å klage. Thumbs up!

Eneste som manglet var en sjarmerende herremann i min armkrok. Det hadde virkelig vært noe nå, på en ellers ganske rolig og avslappende dag. Så jeg spør deg, kjære leser. Er du min drømmemann?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply