Blogg Hverdag

Drita folk er ikke sjarmerende

15.07.2015

Hei Hei folkens!

I går var det duket for Afterbeach med Matoma på Foynhagen, og det ble en suksess! Topp stemning, fullt av folk, awesome musikk, og alt var konge! MEN!, etter kvelden i går er det to ting jeg ønsker å trekke fram. To ting som virkelig ikke sjarmerer..

DRITA FOLK ER IKKE SJARMERENDE
Vi ankom Foynhagen klokka 7 ca og lokalet hadde allerede godt med folk. Fascinerende nok var det drita folk allerede da. Og dette eskalerte bare verre utover kvelden. Jeg sier ikke at det er noe problem å være drita så lenge du takler det, men når du er sørpe drita full at det renner over, så er det virkelig ikke sjarmerende. Blikket i øynene dine antyder at ‘det ikke er noen hjemme’, du er helt fjern/borte, du driter deg fullstendig ut, og gir i grunn faen i alle andre rundt deg. DET er virkelig ikke sjarmerende.

DU ER FAEN MEG IKKE GENTLEMAN NÅR DU..
som to meter høy mann skal brøyte deg gjennom folkene som står på konserten som om du skulle vært Shrek, bare fordi du vil komme nærmere svetten som kommer fra artisten. Dude, du er to meter høy, også skal du stelle deg RETT FORAN en jentegjeng som knapt når deg til brystet. Virkelig?
Dette gjelder ikke bare menn, men jenter også. Høyden gjelder ikke dem, men brøytinga. Og dette gjelder ikke når en står på første rad, men litt lenger bak. Greit nok at vi er på konsert, det er trangt, og umulig å stå i ro, men å gi så faen i folk rundt deg.. Står med armene brett ut, som om du skulle vært herr eller fru Shrek. Come on. Don’t be such a douchebag. Vær litt hyggeligere med folk rundt deg som ønsker å se konserten uten blåmerker eller brukne ribbein.

How Not To Be A Douche At Concerts, klikk HER

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply