Blogg Hverdag Livsstil Musikk

Afterbeach med Matoma

15.07.2015

Hei!
Nå kommer det er litt mer koseligere innlegg om gårdagen. Som dere vet så var Guro, Vilde og jeg på Afterbeach med Matoma på Foynhagen i Tønsberg. Vi dro dit litt tidligere, slik at vi fikk gode plasser, samt at vi kunne snakke litt shit og gossip før det begynte.

Matoma gikk på ca. kl 21, og det tok helt av! Ikke bare er musikken helt fantasisk bra, men showet han lager og. Insane! OG, Astrid S overrasket alle ved å joine konserten med et par låter de har laget sammen. FOR en sexy frøken hun er asså! Love it!
Vi dansa, sang med og koste oss bigtime!  Vi levde livet ♥

Etter konserten måtte Guro dra, mens Vilde og jeg festet litt videre. Vi minglet med mange kjente og ukjente, og sjarmerende Tom (Matoma), tok turen blant publikum etter showet. Jeg møtte han første gang gjennom et arrangement via skolen, og det var utrolig hyggelig at han kom bort til oss og slo ann en prat. Da fikk vi høre litt hva han syns om hele showet, noe han var veldig fornøyd med. Han var fornøyd, og vi var over gjennomsnitt(!) fornøyd, og ingenting er bedre enn det. FOR en bra kveld!

AFTERBEACH MED MATOMA
IMG_2594NN IMG_2602N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply