Uncategorized

Sommer og sol i Tønsberg

13.07.2015

Hei folkens!
I disse dager nyter jeg Sommer og sol i Tønsberg by. Det var utrolig deilig å komme seg litt vekk fra «storbyen» Oslo. Da å bare kunne slappe helt av, og nyte det gode været her i Tønsberg. På tirsdag skal jeg se Matoma spille, og det gleder jeg meg virkelig til!

Jeg har tilbragt store deler av formiddagen i Mammas hage. Kjempekoselig og ikke minst nydelig♥


Et slikt armbånd anbefaler jeg alle å kjøpe. Dette er laget med UV-perler (og litt andre fancy perler) som viser hvor mye UV-stråler det er ute. Perlene er opprinnelig helt hvite, men skifter farge når de blir eksponert for UV. Jo mer UV, jo sterkere er fargene på perlene. Utrolig kjekt å ha når en tror det ikke er sterk sol ute. Smart! Fås kjøpt på apoteket 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply