Uncategorized

Shopping i barneavdelingen

13.07.2015

God kveld lesere!
Dere jenter har sikkert opplevd det samme som jeg har opplevd i dag. Du er på jakt etter ett spesielt klesplagg som du ikke finner noe sted. Du går gjennom de samme butikkene flere ganger i håp om at du overså et stativ første gangen. Du blir fascinert av at det faktisk er så vanskelig å finne det du er på jakt etter. I dag var jeg på jakt etter et denimskjørt. Et denimskjørt! Og at det skulle være så vanskelig å finne.. Åhjadda. Bigtime!
Grunnen til at det var helt umulig å finne er såpass enkelt som at skjørt visstnok er helt ut i sommer. Det er shorts som er tingen, og derfor selger ikke butikkene skjørt. Tullete spør du meg.  Så i dag har jeg vært på en intens jakt gjennom hele farmandstredet, i håp om å finne et denimskjørt. Heldig som jeg var, så møtte jeg på kjæresten til broren min og Jørgen i byen, der hun hadde vært på barneavdelingen på H&M og handlet et denimskjørt. Så da tok jeg jo like gjerne turen dit og kjøpte samme skjørt jeg også.  Så joda, da har jeg gjort det og.. I en alder av 23 år har denne frøkna vært og handlet på barneavdelingen på H&M. Haha. Morsomt!

Been there, done that?

Familien på shopping i dag. Lillebror Jørgen, Jørgens kjæreste Maren, Storebrors kjæreste Lena og Storebror Jan Petter. Frøkna selv i front. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply