Uncategorized

Det nye Adam og Eva Nedre Slottsgate

10.07.2015

Den siste tiden har min favorittsalong Adam og Eva Nedre Slottsgate vært på flyttefot. Torsdag 2.juli åpnet de salongen sin i 4.etg på Steen og Strøm Magasinet. Jeg fikk dessverre ikke vært på selve åpningen, men jeg fikk endelig tatt turen dit i dag!

ENDELIG var det på tide og få satt seg i stolen til skjønne Stine, som alltid gjør håret mitt fantastisk! Etterveksten var fra en annen verden, så den var det virkelig på tide og fresht opp. But no stress, Stine fiksa «veksten» og stussa håret i samme slengen. Resultatet ble awesome, as always!

OG for ikke å glemme salongen! Så utrolig lekker den var blitt! FOR en salong! Stil fra topp til tå, i alle kriker og kroker. I like it! Thumps up, og jeg anbefaler alle å ta turen innom dem for en stuss eller fargefresh!

11417323_1637299953149420_641000245_nNNNN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply