Blogg Hverdag Inspirasjon Kropp Livsstil Nyheter Tips

Matcha – Grønn te på steroider

08.07.2015


VOKST OPP MED TE

Jeg har drukket te så lenge jeg kan huske. Grunnen til det er fordi at min kjære far er en Teoman, som jeg liker å kalle han. Hehe. Han er veldig glad i te, med andre ord. Siden at han alltid har vært en stor tedrikker, har jeg vokst opp med å ha te i min hverdag. Vi drakk te uansett anledning. Enten om det var i forbindelse med sykdom, ferie, hverdag og fest. Det var alltid en anledning til å drikke te.

Nå de siste dagene har jeg virkelig fått sansen for Clearspring sin Matcha Green Tea, etter å ha lest om den på bloggen til Camilla Pihl for en stund tilbake. Denne organiske og japanske teen er finmalt grønn te, som er rik på antioksidanter. Ja, dette er faktisk teen som inneholder mest antioksidanter! Så mye at det faktisk er høyere nivåer av antioksidanter i den enn i blåbær og spinat!

Nå tenker sikkert noen at dette vil være å drikke gress, men faktisk ikke! Dette er en av de bedre grønne teene jeg har smakt. Den er god og lett å drikke. For en optimal effekt av teen drikker jeg minst tre kopper om dagen. Grunnet teen’s rike egenskaper er den ypperlig for de som ønsker å gå ned i vekt også. I love it, og anbefaler dere alle å prøve den!

Jeg kom akkurat over en artikkel i DN der det sto;
Matcha er japansk, grønn te malt til et fint, irrgrønt pulver. I motsetning til vanlig grønn te, skal den ikke trekke i vann, men røres ut med en spesiell visp. Resultatet er en knallgrønn drikk med så høyt innhold av alle teens gode egenskaper at noen kaller den grønn te på steroider.

Det er tydelig at 2015 er Matcha’s år, og at dette er en drikketrend som er på vei opp! Jeg liker det!

 

You Might Also Like

1 Comment