Blogg Kropp Livsstil Mann sex

Dere menn har noe å lære.

07.07.2015

Nå kom jeg nesten akkurat inn døren. Hele kroppen er varm, svett, energisk og er en smule klam i hakket. Min nye roomy Tove og jeg har vært på kino i kveld, og med setningen over så skjønner dere nok hva vi har sett. Oh yeah, vi har sett Magic Mike. Nevnte jeg for dere at jeg er klam i hakket? Jepp, I did. I am. Wow, for en film. For noen menn. Oh lord. Har ikke ord. Ferdig snakka.

MEN noe vil jeg gjerne si. Etter å ha sett denne filmen vil jeg anbefale alle menn der ute å se den. Hvorfor? Jo, fordi dere menn har noe å lære .. Og nei, jeg snakker ikke om dansingen og alt det fancy der, men om sjarm og initiativ, sammen. Der har dere menn virkelig noe å lære. Dagens datingkultur her i Norge i dag er virkelig helt på trynet. Virkelig.. Helt på trynet. En trenger faktisk ikke å dra lenger enn til Sverige for å se en annen kultur. Der er menn mer frempå, de tar ansvar, og de forventer ikke å få ting på sølvfat. De snakker ikke om likestilling og at «dere jenter like gjerne kan sjekke opp menn». De er gentlemen med guts og baller. De gjør noe så enkelt som bare å spørre ei jente om hun har det bra. Helt enkelt. Jeg sier ikke at alle menn i Norge IKKE er sånn, men hvor har dere gjemt dere i såfall? Jeg vil gjerne møte dere.

Et av mine favorittklipp i filmen Magic Mike handlet om dette. I love it. Take a look;

Andre: When I started this, I thought I’d, um, I thought I’d hate it. But now, if like the EP blew up tomorrow, I’d probably still do this on the side. Do you see how many girls I meet every day?
Ken: Yes, I saw.
Andre: For free, I don’t gotta pay, all I gotta do is sing. And you think about that and these girls have to deal with men in their lives who every day, they don’t listen to them. They don’t ask them what they want. All we got to do is ask them what they want and when they tell you, it’s a beautiful thing, man. We’re like healers or something.
Ken: Yes, man!

OG, så må jeg jo legge ved traileren til filmen under også. Haha. Enjoy! I did. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply