Blogg Hverdag

Første natt i ny leilighet

03.07.2015

Hei dere!
I går hadde jeg første dag/natt i ny leilighet, og det var stas! Med hjelp fra min kjære pappa og bestevenn Bastian, flyttet vi alt sammen bare på noen timer. Selvfølgelig var det en av de varmeste dagene i Oslo i går, hittil (typisk)..  Så det ble en smule varmt når vi bar alle tingene opp i 4.etg (uten heis) kan en si! BIGTIME!. Men vi klarte det, og nå er alt på plass. JIPPI!

Det var utrolig trist å forlate koselige Grünerløkka, men Hegdehaugsveien blir like koselig, det er jeg helt sikker på! Deilig med litt forandring:)
Så akkurat nå er det helt kaos på rommet med esker overalt, men om et par dager nå er alt på plass og jeg kan ta meg en velfortjent ferie med familien i Tønsberg. Åh, gud som jeg gleder meg til det! Tønsberg, sommer&sol, familie, venner og Slottsfjell! Ah yeah! Livet smiler om dagen!

Har dere noen freshe planer nå fremover? 

Slik så det ut i gangen underveis i går. Et par esker som skulle løftes ja.. hehe
11707683_10155759513215032_1834979777313986394_n

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply