Blogg Hverdag

Frokost på senga

01.07.2015

Jeg har en så utrolig søt roomy. I dag tidlig banket Karen på døra med frokost til meg, siden det er min siste dag i leiligheten. Herregud, hun er jo bare så søt da. Det å få frokost på senga er noe jeg sjelden opplever, ja aldri i grunn. De få gangene det har skjedd har vært i forbindelse min bursdag fra barndommen da jeg fikk frokost, godis og gaver på senga av familien.

Jeg er jo ganske lett å sjarmere, samt lettrørt, så det at hun kom med frokost på senga til meg var utrolig hyggelig. Heldige meg!

Etter å ha vært ute i sola et par timer nå og latt svetten renne, skal jeg ta en kjapp dusj, for så dra ned til byen for å møte min kjære pappa før jobb i kveld. Ha en kjempefin dag folkens! Kos dere masse ♥

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marte 01.07.2015 at 16:45

    Åh så hyggelig!

    • Reply marialena 02.07.2015 at 13:57

      Marte; Ja, veldig! 🙂 kjempekoselig 🙂

    Leave a Reply