Blogg Inspirasjon Mote Tips

Blue flower nails

29.06.2015

God kveld!

I forrige uke fortalte jeg dere om et av mine favorittprodukter, Impress nails! Denne uken har jeg valgt å bruke et annet design. Ja, to design faktisk! Jeg hadde en del pakker liggende med «restenegler» og valgte å kombinere to design. Blått og blomster. Jeg elsker dem!
Hva syns du?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lise brevik 29.06.2015 at 23:05

  Tusen takk for din kommentar:-)) Og dette var skikkelig stilig! Synd det ikke går ann og legge deg til som venn, når vi har forskjellige bloggplatformer.. *Lagrer siden* din jeg 🙂

  • Reply marialena 02.07.2015 at 13:56

   Lise; Bare hyggelig Lise! 🙂
   Tusen takk! Jeg elsker de selv! Fantastiske negler 🙂
   Jaa, ikke sant! Ntå, så hyggelig! Lagrer din også 😉
   Ha en fin dag videre Lise 🙂

  Leave a Reply