Blogg Hverdag Livsstil

Samlemani

28.06.2015

Samlemani som lidelse er ofte definert som det å anskaffe, og ha vanskeligheter med å kvitte seg med eiendeler som er ubrukelige eller av lav verdi.

Jeg kan vel ikke akkurat si at jeg har en lidelse, men det ikke langt unna! Eller litt så.. Men det merkes veldig når en er i en flytteperiode og pakker ned alt av ting og eiendeler. Det er virkelig da alt kommer fram! Alt en har samlet på, ja all dritten! Virkelig. Spesielt når det kommer til klær har jeg svært vanskelig med å kvitte meg med det. Alle de ulike plaggene har liksom en historie eller et minne bak seg, og til tross for at det ikke er blitt brukt på lenge, så kommer det sikkert en anledning i fremtiden.. Tenker nå jeg.
Det samme gjelder hudpleie. Jeg har så utrolig mange forskjellige kremer som jeg enten har fått eller kjøpt. Og alle er forskjellige.. Selvfølgelig. Haha. MEN, jeg drar meg nå litt i skinnet og sier til meg selv; «Mari Alena, trenger du virkelig dette her? Kommer du til å bruke denne toppen noen gang? Eller kan du like gjerne gi den til Fretex der noen andre kan kjøpe den og ta den i bruk.» Da ender jeg ofte med å gi etter. Noen ting beholder jeg, men noe går også til gi-bort posen.  Flink pike!

Er det flere som kjenner seg igjen? At en har så utrolig mye stæsj!  Som spesielt kommer fram når en flytter, og derfor går over alt. Off, skal ikke være lett det der! Men heldigvis er det ikke mye igjen, og et nytt kapittel begynner snart!  Stay Tuned♥

Ha en fin kveld, søte dere!
Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply