Blogg Livsstil

Hasj’en lukta lang vei.

27.06.2015

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen med en god kopp te, nydusja og fresh. Jeg kom nesten akkurat hjem fra en løpetur ute, noe som var utrolig forfriskende og bra! Åh, jeg elsker virkelig å løpe på kvelden. Atmosfæren ute, været, temperaturen, ja alt er så bra på kvelden. Da sover en så mye bedre også, når den tid kommer!

I dag gikk løpeturen blant annet gjennom Karl Johan, hvor hasj’en lukta lang vei. Det var som et teppe av sukkerspinn! Søtt, søtt og atter søtt. Jeg personlig har ikke noe forhold til det, men hver sin lyst og smak. Men det følger vel med når det nå er Skeive dager i storbyen. Så det er liv i Oslo by i kveld, med mange livlige og lykkelige mennesker i gatene.
Stay proud ♥

skeivedager4-StianLysbergSolum

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply