Blogg Hverdag Inspirasjon Livsstil Mote Outfit

Missi Pants

26.06.2015

God morgen søte lesere!

I går var jeg innom Bik Bok på Karl Johan ved en tilfeldighet. Jeg hadde litt ledig tid til overs, og følte for å shoppe litt. Så så jeg den. Missi pants! Jeg har sett flere på gata med samme buksa, og syns den var fresh! Så prøvde jeg den på og den ble enda mer fresh! Fy F* for en lekker bukse! En av mine favoritter om dagen, helt klart! Den er og utsolgt på alle Bik Bok i Oslo, så dette var et skikkelig kupp av et kjøp! Lekker bukse? Check!

Og når man får tak i en så lekker bukse, så må jeg jo selvfølgelig kjøre i gang en liten minishoot med den på! Tusen takk til min søte roomy Karen som hjalp meg med bildene. Vi hadde det gøy her ute i bakgården da vi tok dem i går kveld. Haha. Morsomt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply