Uncategorized

Gratis tatovering!

25.06.2015

Jepp, du leste riktig. I dag var jeg så heldig å få en gratis tatovering! Dette var i anledning av #‎GrandCentralEvents‬ og eventet Tattoo Thursday.

«Ny måned – nytt event!
En rocka torsdag hos oss med tatovør i lobbyen som tatoverer gratis, LIVE musikk i Rockesuiten og DJ rocker loungen. Nick Morte åpner sin kunsttustilling med heftige malerier. #GrandCentralEvents #RockON «

 

Det var min kjære bestevenn Bastian som tipset meg om dette eventet siden han selv jobber på hotellet som arrangerte det. Jeg hadde lenge tenkt på en tatovering jeg hadde lyst på, og så på dette som en gylden mulighet. Da å kunne få ta en tatovering gratis! I tillegg til å være med mange fantastiske folk, i et tøft lokale, med bra stemning! Blir jo ikke bedre enn det!

Tatoveringen ble kjempefin, og jeg er utrolig fornøyd med kvelden! Jeg har ikke fått tatt et ordentlig bilde av den ennå, så det får dere se snart! Stay tuned! Og håper dere alle har en kjempefin kveld videre!
OG tusen takk til skjønne Bastian som tok bilder av meg når jeg ble tatovert! Du er awesome ♥

moods2

moods1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply