Blogg Hverdag Livsstil

FOR en bra dag!

25.06.2015

Nå sitter jeg med et stort smil om munnen. FOR en bra dag! Jeg klarer ikke å slutte å smile.  Det har bare skjedd så utrolig mye bra i dag! Folkene i leiligheten som jeg var på visning på her om dagen  valgte meg, så jeg flytter inn dit i neste uke! FANTASTISK bra! Jeg hoppet av glede når jeg fikk den meldingen. Kjempestas!
Jeg har også vært innom min kjære roomy Karens jobb Stelton, på lagersalg. Der ble det innkjøp av litt forskjellig fancy greier! Mye bra, til en bra pris. Det liker vi godt! Så utrolig mye fint! I tillegg har jeg også fått meg en ny tatovering i dag, som jeg skal fortelle dere mer om senere i dag!

Så når det er sagt, så skjønner dere sikkert hvorfor jeg ennå smiler, og hvorfor dagen har vært så bra!
Slike dager setter en så utrolig stor pris på!

Har dere nylig hatt en slik bra dag?  Fortell meg om den!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply