Blogg Hverdag Inspirasjon Livsstil Mote Tips

Impress Nails

22.06.2015

Heisann kjære lesere!

I dag vil jeg fortelle dere om et av mine favorittprodukter, nemlig Impress Nails. Mitt første møte med produktet var når jeg ble informert om at vi skulle få dem inn på apoteket der jeg jobber. Når jeg først fikk høre om at vi skulle begynne å selge dem ble jeg kjempenysgjerrig, samtidig som at jeg hoppet av glede. Selge negler på jobb, hvor jeg får personalrabatt. Blir jo ikke bedre enn det!

Disse neglene har jeg brukt mange ganger, og har snart brukt alle designene, føles det ut som! De er kjempelekre på, og ikke minst enkle å sette på selv! De kommer i utallig mange farger og design, og de kommer med ferdig lim på, så de er det bare å sette rett på. Jeg som er idrettsutøver og bruker hendene mye, bruker og neglelim på, slik at de sitter dønn fast. Men uten lim sitter de faktisk over en uke uten å dette av!

Jeg syns dette er et kjempegodt alternativ til det å dra å fikse neglene i en salong. Dette er en mye rimeligere løsning, som faktisk er nesten like bra! OG, man kan sitte hjemme i sofaen å gjøre det!
I tillegg syns jeg dette er et fantastisk produkt for de eldre som kanskje ikke har mulighet til å lakke sine egne negler. Så om du er på jakt etter en gave til din kjære bestemor, anbefaler jeg Impress Nails på det sterkeste!  Er du en person som generelt hater å lakke neglene er dette også et ypperlig produkt!

Tenk noe så enkelt og fantasisk! Om du for eksempel skal i et bryllup, på en fest, en tur på byen, eller i en bursdag, og vil føle deg fresh på neglene, så er det bare å ta turen til nærmeste Vitusapotek/Apotek1 å kjøpe disse neglene. Om du kun ønsker å ha de på den ene dagen/kvelden, så er det bare å ta dem av dagen etterpå. De går kjempelett av, om ønskelig!

Jeg ELSKER dette produktet! De er bare såå utrolig fine, freshe og lekre! Så til alle mine lesere. Gjør det samme som meg og bruk disse neglene. Du vil føle deg så bra, på så kort tid!


Til slutt noen tips før du setter dem på;

-Finn alltid rett størrelse til hver negl først, før du setter dem på. Så legger du dem foran deg, slik at du ser at du har funnet rett til hver negl.
-Fil dine egne negler først, før du setter dem på. Da sitter dem alltid lengre på! (følger med fil i pakken)
-Det følger og med en ‘wipe’ som du bruker til å fjerne eventuelle oljerester og lignene på neglene, slik at de er helt rene før du setter på neglene.
-Så er det bare å sette på neglene!
-Lykke til!

Store klemmer frøkna selv ♥

You Might Also Like

2 Comments