Blogg Foto Hår Jobb Kropp Livsstil Mote

Fotograf på Adam og Eva’s Lærlingvisning!

20.06.2015

God ettermiddag folkens!

På tirsdag var jeg så heldig og få lov til å være fotograf for Adam og Eva Skolens lærlingvisning! Dette er et årlig hårshow der lærlingene viser hva de kan. I år var temaet «Splash» og det var utrolig mye kreativt å se! Jeg var først med backstage under forberedelsene, før turen videre gikk til Dattera til Hagen, på Grønland, der selve showet skulle være.

Det var så utrolig mye tøft! Her lot alle sammen kreativiteten slippe løs, og gjorde hår tatt ut av en annen verden. Jeg digget det, og koste meg hele kvelden!
En stor klapp til alle de flinke lærlingene! Her er noen bilder fra kvelden! 🙂

På Adam og Eva’s nettsider kan dere og se innlegget de laget fra kvelden, med mine bilder!

tadaa11

collage3

collage4

collage5

Skjønne Vidar og meg!

tadaa2 tadaa3

tadaa4

collage6 collage7

collage9


Meg, Ida og Hanne! Kjempekoselig kveld!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply