Blogg Familie Interiør Kjærlighet Livsstil

Verdens beste sengeteppe!

15.06.2015

Hei søte skapninger!

Jeg satt akkurat og ryddet opp i bildene på mac’en da jeg kom over noen bilder som jeg bare MÅ dele med dere. Bildene ble tatt i 2013, og er  av Verdens beste sengeteppe! Et sengeteppe som verdens beste mamma har laget til meg. Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye det teppet betyr for meg. Et slikt teppe tar lang tid å lage, og det er laget unikt til meg, av kjærlighet. Teppet har nemlig bilder av meg fra min oppvekst, med familie og venner. Så mange gode minner! Jeg smiler hver gang jeg ser på det, hver eneste kveld før jeg legger meg. Jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har opplevd, personene som har bidratt til det, og verdens beste mamma som alltid står ved min side, og som har laget Verdens beste sengeteppe!
Tusen takk mamma, det betyr uendelig mye for meg. Du er best, og jeg er ubeskrivelig glad i deg ♥

IMG_1645N IMG_1653N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply