Blogg Familie Hverdag Livsstil

Gardens dag

14.06.2015

Hei folkens!

Som dere vet så er min kjære lillebror Jørgen i Drilltroppen, og i dag har jeg vært på Gardens dag med min kjære mor, Jørgens kjæreste og ei venninne av henne. Det har vært kjempestas, til tross for ‘litt’ dårlig vær! Når vi først kom frem på Huseby leir var det knall fint vær, solen skinte og stakkars gutta i uniform kjente svetten nedover ryggen. De går jo tross alt med ull i uniformen!

Jørgen tok oss med på en rundtur rundt på leiren, der vi og fikk se kuben hvor de sover. Det var et interessant og morsomt syn å se! Etter det startet selve programmet. Det som da var dritt var at været snudde, de mørke skyene kom frem, og regnet hølja ned! Fysj, for et dritt vær! Men vi var tålmodige og håpet på at været skulle snu. Det skjedde dessverre ikke før etterpå.. Til tross for dritt vær, så var det like stas å se gutta som før. Jeg blir like stolt hver gang jeg ser han og gjengen opptre! De er så utrolig flinke!  Virkelig en bra dag!

Stolt søster som ser brutterns navn på toppen, med rekorden på PushUps! Hell yeah!

Slik så sengen og skapet hans ut. Her tuller de ikke asså! Rent, ryddig og med stramme brettekanter!

Stolt mor som selvfølgelig møtte øve seg på drillsolo! Haha.

2 av damene i Jørgens liv. Kjæreste og storesøster!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply