Blogg Hverdag Inspirasjon Kropp Livsstil Nyheter Sommer Tips

Dagens luksus; Mojito-te!

12.06.2015

Hey skjønne engler!

Her om dagen var jeg innom Aker Brygge Bydel og tusla, og tok turen innom kitchen for å slå ihjel litt tid. På vei ut så jeg noe spennende stående på kassa. Mojito-te! Jeg var solgt med èn gang!

Jeg har tidligere nevnt at jeg er en ekspert innenfor impulskjøp, og produkter stående ved kassa er et typisk eksempel på det. MEN hallo! Denne gangen måtte det bare skje. Det er jo tross alt snakk om Mojito-te! Thats one of a kind, Og noe som en ikke kan unngå å bli nysgjerrig på!

Det er jo perfekt nå i sommer! Og med såå gode bruksområder da! Du kan enten drikke den iskald som te, slik jeg gjorde i dag, eller så kan du piffe den opp med litt rom og sukker, så har du den klassiske originalen! HELT GENIALT, spør du meg.

Jeg var utrolig spent på hvordan den faktisk smakte, men jeg ble positivt overrasket. Når jeg luktet på den, så luktet den utrolig nok faktisk som en mojito. Det var ikke noe tamt mint-opplegg, men prikk likt som en mojito, og den smakte som den luktet. Helt fantastisk!

Dagens luksus for meg er denne mojito-teen, som er en fantastisk nedkjølende drikke nå i sommer, som jeg anbefaler dere alle å teste ut. Den kostet nette 49 kroner på Kitchen, og er verdt hver eneste krone av det. Amazing!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply