Blogg Hverdag Livsstil Mat

Mat fra barndommen

11.06.2015

«Åh, det er det lenge siden jeg har spist! Kan ikke huske sist gang jeg spiste det.. Det må være flere år siden.. «

Jeg er nok ikke alene om å tenke slik når det kommer til mat. I dag sto jeg på butikken og kikket i hyllene. Jeg hadde null peiling på hva jeg ville ha til middag, og sto der rett opp og ned, som en tulling, uten noen som helst tanker eller forslag til hva dagens middag skulle være. Så kom denne tanken;  «åh, det er det lenge siden jeg har spist».

Spaghetti og pølser! Jepp, i know. Jeg høres ut som et lite barn, men fy fader hvor godt det var! Helt enkelt og greit, som smakte himmelsk. Det husker jeg fra barndommen at var noe av det jeg likte best å spise, etter det klassiske ‘hjemmelaget pizza og taco’. Pølsebiter og spaghetti. Jepp, det var godt! Og det blir nok ikke lenge til neste gang heller.

Tenker du noen gang slik når du er på butikken? Hvor minnene fra barndommen bare titter frem.
Det skjer meg hele tiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply