Blogg Hverdag Kropp Livsstil

Frøken Sofagris

10.06.2015

God kveld kjære skapninger!

Jeg ligger her i skrivende stund som et slakt på sofaen. En real sofagris! Her har jeg nå liggi et par timer. Formen er dessverre ikke blitt så mye bedre, og jeg kjenner det er godt med fri i morgen. Da kan jeg sove lenge, og prøve å bli bedre. Håper virkelig det går over snart, for nå er jeg lei.

Men en fordel med å være sengeliggende er jo at man får gjort så mye en ellers kanskje ikke har tid til. En kan strikke litt, lese litt fifty shades(kremt kremt), se en hel sesong av en serie, en kan strikke litt mer, runde nettsider som pinterest, ebay og etsy, osv osv…

Så en kan jo lure på hvordan en real sofagris ser ut. Jepp. Fett hår til alle kanter, sminken klint ut over, poser under øynene, null glød i trynet, og tungt blikk. Thats me. Frøken Sofagris .

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply