Blogg Hverdag Inspirasjon Mat

Pestopizza

08.06.2015

God kveld alle sammen!

Åh, dagen i dag har vært lang og tung. Jeg har ikke vært i slag de siste dagene, og etter en natt fra helvete, ble jeg sengeliggende i dag»/ Hoste, hodepine, bihuler og feber.. Fysj, for noe dritt! Hater å være syk.. Så håper det går fort over!

MEN, nok om det! Jeg ville bare dele et middagstips med dere som jeg prøvde ut for første gang i dag. Jeg så det på en annen blogg, og tenkte at det var en enkel, men god middag i dag, nemlig pestopizza ! NAM, sier nå bare jeg! Jeg hadde bare positive forventninger til det, og det smakte enda bedre enn forventet!

Eneste en trenger er pizzabunn (beste er å lage selv!), en boks pesto(anbefaler jacobs sin), mozarella, baby leafs, parmaskinke og pinjekjerner. Jeg hadde ikke på pinjekjerner på min i dag, grunnet at de var tomme på butikken. Men det er kjempegodt på!
Man ruller ut bunnen, kliner på med pestoen, strør mozarellaen over, legger noen baby leafs på toppen, sammen med pinjekjernene, og setter den i ovnen (220 grader, 15-17min). Parmaskinken valgte jeg å legge på nesten til slutt, slik at den kun stekes på pizzaen i et par minutter. Kjempegodt!  En siste finish jeg gjorde var å ta litt honning over hele pizzaen til slutt! DIGG! Prøv dere også! En slik pizza er et kjempegodt alternativ hvis en er litt lei den vanlige standard-pizzaen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply