Blogg Hverdag Inspirasjon Kropp Livsstil

Jeg er sexy!

08.06.2015

I helgen var jeg på H&M loves music på Vulkan. Jeg sto midt på dansegulvet, omringet av masse folk. Det var trangt, men det var en god stemning. Jeg hadde pyntet meg, og følte meg skikkelig fornøyd med kveldens antrekk. Jeg smilte fra topp til tå. Mens jeg sto der, så tenkte jeg for meg selv. JEG er sexy!

Vi kvinner i dag har vanskelig med å omtale oss selv som sexy, spesielt i det offentlige, blant folk. Vi kan kanskje si det til oss selv, inni oss, når vi står foran speilet, freshet opp, og klar for byen, Men sjelden ellers. Hvorfor skal vi ikke si det høyt? DET lurer jeg på. Jeg er fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut, og syns jeg selv er sexy, og vil at alle andre skal føle det samme.

Vi kvinner skal være fornøyd med oss selv. Vi skal være glade i oss selv. Og vi SKAL kunne rope ut; Jeg er sexy! Det er ingen regler, normer eller andre faktorer som tilsier at vi ikke kan det. Så nå vil jeg at du som leser dette skal si til deg selv; Jeg er sexy! Si det til deg selv. Ikke bare èn gang, men to ganger! Ja, kanskje tre ganger også!  Og si det på en måte at du virkelig mener det. Kjennes det ikke godt? Den følelsen man da får. Den er fantastisk. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply