Blogg Ebay Hverdag Inspirasjon Livsstil Mote Tips

Ebay kjøp: Tote Bag

08.06.2015

Hei alle sammen!

En tur innom ebay kan være en lek. Det er så utrolig mye der! Så mye at man til tider ikke vet hva man skal søke på. Når jeg blir usikker på søkeord, bruker jeg gjerne inspirasjon fra andre bloggere. Det syns jeg er en fin måte å finne nye ting å kjøpe der på, om det kribler litt mellom fingrene, og bankkortet «brenner». Så innlegg som «Ebay kjøp» og «Ebay tips» er jeg ofte innom!

Så når jeg selv setter så stor pris på at andre gjør det, så må jeg jo selv gjøre det samme! I den sammenheng vil jeg vise dere en veske jeg kjøpte på ebay for en god stund tilbake, som jeg fikk i går! Den er såå utrolig lekker, og jeg ble forelsket i den fra første stund. Og det som er såå fint med ebay er at det ikke koster stort! DET liker vi!

Tote bag, kjøpes HER.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply