Blogg Hverdag Jobb Livsstil Mann Musikk Nyheter

Bakgårdsjam på Aker Brygge!

06.06.2015

Hei alle solstråler der ute!

Jeg må bare si det. Dagen i dag har virkelig vært helt fantastisk bra!! Jeg sitter nå i skrivende stund med et stort smil om munnen, og følelsen av lykke er på topp! FOR en dag asså!

I dag har jeg vært så heldig å få være med på BakgårdsjamAker Brygge, i regi av United Bloggers. Inviten fikk jeg av sjefen sjæl, Thomas. For en heldig frøken jeg er!

Bakgårdsjamen var en gratis utendørskonsert med tre fantastiske artiser. Julia Adams, Alejandro Fuentes og Sandra Lyng. Selveste Kathrine Sørland var og med som kveldens host. Med et fantastisk show, god stemning og bra liv, gjorde de kvelden perfekt. Jeg sang med og storkoste meg til tusen. Utrolig bra! Og masse skryt og klapp på skuldrene til de herlige ansatte i United Bloggers. Kjempebra jobb, og et utrolig bra event folkens!  *Klapp, klapp*

Det var utrolig gøy å se alle som møtte opp. Det var alt fra de som hadde planlagt å komme, tilfeldig forbipasserende, og turister. Alle like nysgjerrig og spente på hva denne Jam’en besto av.

Etter konserten tok vi turen videre til afterparty på Vérité. Der ble det mingling, bobler i glasset, og enda mer god stemning, med noen av de ansatte i United Bloggers. Her fikk jeg til og med en drink spesielt laget til meg og min fantastiske hårfarge. DET skjer ikke hver dag!

11329628_10155657172870032_791027402_n
In the end vil jeg bare oppsummere med å si. FOR en fantastisk bra dag og kveld! Jeg er sykt happy og ikke minst lykkelig. Virkelig en god dag. 
Jeg tok og selvfølgelig noen bilder fra kvelden!

 Kathrine Sørland og Daglig leder i United Bloggers Lauga Oskarsdottir.


Julia Adams. En helt rå dame!


Sandra Lyng. Sexy som alltid.

 

Alejandro Fuentes. Herlig, sjarmerende og RÅ.


Boblene sto klare når vi ankom Vérité. Da trekker man på smilebåndene!

 

Fikk selvfølgelig tatt et par bilder med denne kjekkasen og! Kjempeherlig fyr!

P6050194NNO

You Might Also Like

1 Comment