Blogg Hverdag Inspirasjon Livsstil Mat

Dagens middag; Laks og søtpotet

02.06.2015

God kveld alle sammen!

Fy F* for et drittvær vi har hatt i dag. Jeg er så glad for at jeg har vært inne hele dagen. Jeg så stormen gjennom vinduet fra jobben i dag, og misunte ikke de som sto ute. Fysj!

Så når jeg dro hjem fra jobben i dag var det om å gjøre å komme seg fortest mulig hjem, og unngå å bli gjennomvåt. Jeg dro kjapt innom butikken og handlet inn til middag. Dagens innkjøp gikk ganske så impulsivt for seg, da jeg bestemte meg for å kjøpe marinert laks og søtpotet. Jeg har hørt mye positivt om søtpoteten, men har kun smakt det ved én anledning tidligere, og ville prøve dette igjen.

Jeg skrelte søtpoteten og kuttet den opp i strimler, strødde over ulike slag med krydder (chili, timian, paprika) og sendte den inn i ovnen i 25 minutter. Laksen stekte jeg på samme brett. Resultatet ble amazing. Fantastisk godt, som jeg virkelig skal lage igjen!

Hva har dere gjort i dag?

Dagens middag; Laks og søtpotet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply