Blogg Hverdag Kropp Livsstil Mann

Hei gutta, hvorfor skal det være så vanskelig..

01.06.2015

å gå bort til oss jenter på byen? Vi er ikke skumle, vi er bare snille. De fleste av oss hvertfall. 

På lørdag hadde jeg tidenes kveld ute, med mine to fantastiske venninner Guro og Camilla. Vi hadde alle kledd oss fresht og sexy, og var bokstavelig talt klare for en helaften på byen. Vi dro på et av mine favorittsteder på Tønsberg Brygge, nemlig Bar(t). Med en god stemning fra start, ble kvelden helt awesome. Vi shaket ræv, vi sang, vi dansa, vi ropte, vi lo, vi flørta, og vi rett og slett koste oss max.
En bedre kveld enn det blir det ikke. For ikke å glemme at selveste DJ Dan kjørte på bak Dj båsen i underetasjen. Hell yeah.

MEN, vi jentene stusset over en ting. Jeg hadde nemlig på meg en rålekker 501 jeans, som jeg personlig elsker! Den sitter som et skudd, og jeg er like stolt og lykkelig hver gang jeg bruker den.
I løpet av kvelden kom det flere jenter bort og komplimenterte meg for buksa, noe som jeg syns var utrolig positivt overraskende! Jeg ble kjempeglad!

Men det venninnene mine også registrerte var antall menn som så på meg og den berømte buksa. Jeg så ikke det på lik linje med dem, men de fortalte meg det underveis (Noen så jeg selvfølgelig) .
Men det satte en tanke hos meg, og dem. Hvis gutter på byen liker det de ser, hvorfor går de bare ikke bort og snakker til hun/dem?

Jeg har ved tidligere anledning skrevet om min frustrasjon rundt singellivet på bloggen, og hvor vanskelig det faktisk er å møte noen i en naturlig setting, uten bruk av tinder, happn og alle de berømte appene..

Så vi jentene lurer.. Hvorfor kommer dere bare ikke bort og sier hei? Og hva er det egentlig som skal til for at dere gjør det? Jeg sier ikke at det kun er en manns rolle å komme bort, og at vi jenter fint kan gjøre det og, men er dagens nordmenn for sjenerte? Eller hva skyldes det?

Vi har og nemlig et inntrykk av at det er en norsk greie. Drar man ut til det store utland (og da trenger man ikke å dra lenger enn til stockholm/london), så opplever vi jenter at menn er mer på. At de faktisk går bort til ei jente de liker og starter en samtale. Dette vet jeg lenge har vært et diskutert tema blant jenter generelt, men tar vi feil? Hva tenker dere?

Vi savner det hvertfall. Så gutter, kom bort til oss! Vi setter så utrolig stor pris på det.
Og som sagt. Vi er ikke skumle, vi er bare snille. De fleste av oss hvertfall.  ♥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johannes 03.06.2015 at 12:24

  Kanskje guttene ser på deg for en annen grunn? Kanskje de synes du ser rar ut, og at det er derfor de ikke kommer og snakker med deg.

  Hva får deg til og tro at alle har lyst til og komme bort og snakke med deg fordi du har på deg en gammel Levis bukse? Det innlegget her vi rett og slett tragisk. Beklager!

  Neste gang får du gå bort og prate med de du vil. Ikke stå og vente på at de skal komme til deg, for det er ikke sånn det funker:)

  • Reply marialena 04.06.2015 at 01:24

   Johannes:
   Tusen takk for at du tok deg bryet til å kommentere på innlegget : )
   Jeg tror ikke at alle vil/skal komme bort til meg. Absolutt ikke.
   Men en merker om en gutt ser på deg fordi du er rar, kontra om du er pen. Aint hard to tell.

   Som jeg også skrev til Tone under, som jeg og nevnte i innlegget, så har jeg ikke noe problem med å gå bort til en fyr, og tar gjerne kontakt. Er ikke det, det står på. Men menn virker mer sjenerte til å gå bort. Det har jeg hørt flere ganger.

 • Reply Tone A. 03.06.2015 at 23:03

  Jeg tror at som en regel, med unntak naturligvis, så vil andre jenter være mer opptatt av stil, og derfor kommentere buksa, som er en litt typisk «jenter synes den ser kul ut på andre jenter, men er litt usikre på om de kler den selv»-bukse, gutter vil nok kanskje se mer på oppførsel og glimt i øyet, og kanskje nesten være redd for å gå bort til hu med den buksa som alle jenter skulle ønske de turte å gå med, men som ikke alle ser bra ut i. Bare min første tanke.

  Egentlig synes jeg norske gutter er flinke med å komme bort til oss jenter på byen, det er vel heller i edru tilstand de har litt problemer med å starte en samtale, men, det gjelder begge kjønn, det er ikke sånn at det bare er gutta som skal komme bort.

  Neste gang du irriterer deg over at ingen gutter kommer bort til deg på byen, synes jeg du skal se deg ut en du synes ser interessant ut, gå bort til han og gi han et kompliment! Tviler på at han synes det er kjipt!

  • Reply marialena 04.06.2015 at 01:20

   Tone A:
   Helt enig med deg der, om din første tanke : )
   Jeg har ikke noe problem med å gå bort til en fyr. Jeg gjør det gjerne ofte. Det var bare et tema vi jentene snakket om etter å ha vært på byen den kvelden. Jeg er veldig for at begge kjønn skal ta initiativ, men syns menn generelt er litt for sjenerte akkurat der, virker det som.

   Og det handler ikke nødvendigvis om meg i dette innlegget, men også mine to venninner jeg var med. Hvorfor gutter ikke gikk bort til dem også.

   Tusen takk for kommentar 🙂

  Leave a Reply