Blogg Hverdag Kropp Livsstil Mann Tips

Til alle dere menn på Tinder eller Happn!

14.05.2015

Jeg har tidligere skrevet et innlegg rundt min frustrasjon og irritasjon på Tinder som en overfladisk kanal for å møte andre. Til tross for det, bruker jeg ennå tjenesten i små mengder. Men nylig kom det ut en ny app kalt Happn, som franskmennene står bak. Dette mener jeg er en bedre utgave av Tinder, der en kan se hvem som har vært i nærheten av deg. Har du for eksempel sett den heite personen på matbutikken, men syns det er for kleint å gå bort, så er sjansen stor for at akkurat denne personen dukker opp på Happn lista di, om han eller hun og har den samme appen selvfølgelig.

Vet ikke helt om det er en smule creepy eller spennende, men noe er det. At du ser en person også står det «Now less than 250 m away». Hmm, litt creepy er det nok ja, men jeg liker det so far. Om du er like lei Tinder som meg, så anbefaler jeg deg å sjekke den ut. For ikke å glemme at du her også kan «charme» folk, ved at du sender de du liker en charm, noe som gjør den andre personen oppmerksom på at du liker han eller hun. Den funksjonen er ikke på Tinder. En smule genialt spør du meg.

MEN, også her på Happn er det noen felles ting med Tinder som vekker stor frustrasjon, og jeg er ikke alene om å synes det. Så i den sammenheng har jeg nevnt noen av dem.

Dropp solbrillene.
Hvorfor skal du skjule ansiktet ditt med å bruke solbriller, når vi jenter elsker et par pene øyne. Er jo de vi vil se. Og for mange, inkludert meg selv, så kan vi i mange tilfeller ikke like dere, bare pga. at dere KUN har bilder med solbriller. Det er jo så anonymt, og sier virkelig ingenting om deg. Jeg er så dritt lei av å se alle de bildene med solbriller.. gosh.. Slutt med det, gutta!

Sporty bilder
Det er kjempebra at dere viser dere selv i deres rette element. Enten om det er på ski, på tur i skogen, eller på en fjelltopp. MEN, hvis du viser et bilde av for eksempel et fjell med en svart prikk som liksom skal være deg, så blir det for dumt. Disse appene går for det meste på fysisk tiltrekning og slike bilder gir oss nada null. Det gir oss kanskje en viss feeling på at du liker å være ute, og at fjellet er fint å se på, men ingenting om deg. Om du velger å ha et sporty bilde, så ha det nært, slik at vi kan se deg.
Gjerne ha flere bilder også. Det liker vi!

Vær en gentleman
Ta initiativ til kontakt. Ikke sitt og vent på at likestillingen skal inntre og at vi skal ta kontakt. Vær en gentleman. Vi jenter setter pris på det.

Unngå direkte spørsmål til sex.
Jeg har ofte opplevd matcher på Tinder spesielt(siden Happn er så nytt), der det første de sier er; «Skal vi knulle?».. Ehm.. Nei!.  For noen få er dette nok skikkelig turnOn, men for folk flest med vett i pappen, syns dette er skikkelig turnOff. Om du i så fall vil ha sex med oss, så kan du i det minste jobbe litt for det, og legge det opp bra. Ikke fucke alt opp ved at si intensjonen din i første setning. Nei, nei.

Gruppebilder
Det er mange ganger hvor jeg kommer over en profil, der bildene kun består av gruppebilder. Hvordan i alle huleste dager skal jeg vite hvem som er deg? Et eller to gruppebilder er greit, for det viser at du er en sosial fyr, men da må du og ha et eller to bilder av deg selv alene, slik at vi faktisk vet hvem du er av dem på gruppebildet. Ellers så kan du og alltids photoshoppe inn en pil rettet mot deg selv på et av gruppebildene, i værste fall.

Ryggen til
Det er faktisk overraskende mange der ute som har bilder på disse appene der ryggen er til. Tror du virkelig at «vinnersjansen» din til match er større om du viser ryggen din til oss jenter. Igjen, som nevnt over, hva sier det om deg? Vi får jo ikke sett ansiktet ditt.  Velg bilder med kroppen mot oss.


Jenter og babyer

Du er inne på Tinder for å sjekke opp damer. Da er det ikke så fresht om frua eller babyen dukker opp på første bilde. Jeg elsker babyer, er ikke det, men ville du tatt med babyen din på første date? Nei, tror ikke det. Og for alt jeg vet så kan madamen på bilde være kusina di, men det vet jeg jo ikke. Kanskje ikke en sjanse jeg heller ville tatt, tror jeg.. Spesielt om du er over gjennomsnitt intim med dama på bildet. For noen kan bilder med dame(r) også bli stemplet som player.

Penis og Baris-bilder.
Vi trenger virkelig ikke å se dine edle lem ved første anledning. Kanskje ikke andre gang heller, når jeg tenker meg om..Den er ikke akkurat candy for the eyes, uansett hvilke spennende vinkler du tar fra, eller hvor mange filter du legger på..(spesielt nedenfra og opp. ALDRI gjør det!)
Det samme gjelder barisen. Den er noe bedre enn lem’et, men alikevel. Spar godsakene til en god anledning. Greit at du ser bra ut og alt det der, men du trenger virkelig ikke bekreftelse fra oss på det.

Så hva kan du gjøre for å kapre dama?
Spill på sjarm. Jenter elsker menn som sjarmerer dem i senk. Men det er en balanse mellom å være sjarmerende og klysete. Pass på å ikke bikk over til klysa.
Gi komplimenter. Vi jenter syns det faktisk er stas å høre at vi er pene, ser bra ut, har pent smil/øyne.
Vær kreative. Ikke begynn samtalen med «Hei, hva skjer?». Si noe litt mer nytenkende og fresht. Vær gjerne direkte. Det liker vi.
Be oss ut på date. Det er virkelig ikke farlig å spørre om vi vil ta en kaffe. Spill på humør, så vinner du oss lett over, så lenge det er morsomt. Ikke lek hard to get, da finner vi nestemann.
Ha selvironi. Vi jenter liker ikke om du tar deg selv for høytidelig.

tinder4

You Might Also Like

3 Comments