Blogg Hår Hverdag Livsstil Model

Forandring fryder – Lang bob !

13.05.2015

God morgen alle sammen!

Jeg må bare fortelle dere. Jeg hadde en så utrolig bra dag i går! Jeg smiler bare på tanken! Som jeg og skrev i går så våknet jeg med et stort smil om munnen, som bare ble værende der resten av dagen.

Jeg fikk gjort unna en del bachelorjobbing på skolen, med litt hjelp fra min søte pappa, før jeg tok turen opp til Stine på Adam&Eva Skolen, for å få fresht opp etterveksten før 17.mai.
«Gal» som jeg er, sa jeg til Stine:

-Vi skal ikke bare klippe litt også da? Når vi først er i gang?

Så da gjorde vi jo det! Jeg har i en god stund nå tenkt på å klippe lang bob, men hadde planlagt å gjøre det rett før sommeren, egentlig.. Men sånn ble det nå ikke da. Stine klipte vekk hele 20cm(!) i går, og resultatet ble RÅBRA! Hun er så utrolig, fantastisk flink den dama der!

Forandring fryder – Lang bob ! OG JEG ELSKER DET!! 
Obligatorisk minishoot måtte jo til! Take a look.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply