Blogg Hverdag Livsstil Musikk

En god morgen!

12.05.2015

Ja, slik som på bildet over følte jeg meg i går, der jeg lå i senga helt amøbe dau og slækk..Med en massiv hodepine som kom snikende på. Son of a B****… Ja, Helt jævlig.

MEN, Etter tidenes blåmandag i går hvor jeg stort sett lå sengeliggende, er det helt fantastisk deilig å kunne våkne opp med et stort smil. Etter ti timer søvn(noe jeg tydeligvis trengte), våknet jeg opp med et energinivå helt ut av en annen verden. Jeg gikk ut av senga og satte på radioen.

«-Hei folkens, Jeg heter Thomas og du hører på NRJ».

Morgenen ble bare bedre når Thomas fra NJR satte på Mark Ronson’s Uptown Funk, etterfulgt av ingen mindre enn OMI’s Cheerleader. Hell yeah! En god morgen! Shake, Shake sier nå bare jeg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply