Blogg Foto Hår Hverdag Inspirasjon Livsstil Model Mote

Shlomi’s Internvisning

11.05.2015

Shlomi’s Internvisning

På fredag var det endelig duket for Shlomi’s Internvisning hos Adam & Eva Nedre slottsgate!
Denne visningen hadde jeg gledet meg til i lang tid, og med sitt rette. Den var råbra!

Dere tenker sikkert nå «Visning? Hva slags visning?». For å forklare dette kort, så er dette noe som foregår innenfor frisør/stylist-yrket hos lærlinger, og kan ses på som en slags «prøve», for å vise sine lærere hva man kan.

Shlomi hadde 8 modeller, der alle var dansere. OMG, han er bare så fantastisk flink! Og showet han hadde laget var virkelig amazing! Har ikke ord. Han gjorde så mye ut av det, og fikk et så utrolig bra resultat. For ikke å snakke om hvor skjønn han er! Åh, gud, han er bare virkelig helskjønn, herlig og nydelig. All at once.

Jeg var så heldig og fikk lov til å joine BackStage for å ta noen bilder. Masse bilder! Take a look!
Amazing, ikke sant!

(Klikkbare bilder)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply