Blogg Hverdag Livsstil Venner

A great weekend !

11.05.2015

Hey folkens!
Beklager for noen stille dager! Jeg har vært såå oppslukt i siste eksamen, men nå er den levert! Tenk at jeg sier det! Siste eksamen på Markedshøyskolen er levert(!) og det nå kun er bacheloren igjen. Tenk, i juni er jeg ferdig! Helt utrolig å tenke på!

Så siden eksamen var levert, tok jeg meg en frihelg hvor jeg bare gjorde ting jeg ville, uten å tenke på skole eller andre bekymringer. På lørdag var det skikkelig stas, for da kom min kjære bestevenninne Vilde på besøk. Vi kjøpte begge inn masse junk og hadde en skikkelig koselig kveld med jentefilmer, latter og morro. Off, alt for mye godis, når jeg tenker meg om.. MEN, vi hadde det drit bra!

*Dagen etter våknet jeg opp med tidenes søteste, uskyldigste blikk rett ved siden av meg. Japp, hun er helskjønn, og jeg digger hun ♥

A great weekend ! 

11251703_10155538804810032_787115835_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply