Blogg Hverdag Jobb Kaffe Livsstil Mann Mote

Luksus hos Nespresso ♥

01.05.2015

God morgen søte skapninger*
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. I’m addicted to coffee! Får liksom aldri nok. Og ingenting er bedre enn å starte dagen med en deilig varm kopp Nespresso kaffe. Da starter man dagen med et smil.

Butikken på Eger. 
Jeg er i ny og ne innom Nespresso boutique på Eger, og det enten om jeg er tom for kapsler, eller om jeg bare vil innom å se. Ja det er faktisk tilfeller hvor jeg bare vil inn å se, og at jeg ikke trenger noe. Weird? Neida. Bare koselig.

For det jeg liker så godt med Nespresso er måten de jobber på. Bare noe så enkelt som å møte kunden ute i lokalet, det å starte dialogen med et stort hei og ønske om velkommen, for så komme rundt kassen for å gi kunden produktet personlig. Da føler man seg virkelig verdsatt som kunde, og sannsynligheten for å komme tilbake er stor. Bare på grunn av noen få enkle ting.

Den følelsen av luksus jeg som kunde da føler. Kan virkelig ikke beskrives. Sammenlignet med når jeg var på Cubus samme dag, og selgeren bak kassa tydelig hatet livet sitt. Helt giddalaus, slækk og lite serviceinnstilt. Greit nok at jeg kun kjøpte et par sokker, men hun la pengene jeg fikk tilbake på disken, posen slang hun ved siden av, og ga meg et halvhjerta hade på vei ut. Og hva tror dere jeg følte da? Jeg bare lo. Er jo igrunn egentlig utrolig synd, men da sammenlignet med den opplevelsen jeg hadde på Nespresso, så kan det virkelig ikke sammenlignes. Og det kan være at selgeren på Nespresso hatet livet sitt like hardt som hun på Cubus, men her igjen da, så er det måten de jobber på.  De hos Nespresso opptrer en smule mer profesjonelt kan man si. Og jeg liker det.

Nespresso er ledende i markedet, og det er en grunn til det. De yter service på topp, gir kunden en god følelse når de går ut, og skaper opplevelse av luksus og eksklusivitet til kundene sine. Jeg driver i disse dager og ser på ulike jobbmuligheter, og Nespresso er helt klart stedet jeg kunne tenkt meg å jobbe!

Hva syns du om Nespresso?

Fantastisk bra video!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply