Blogg Hverdag Kropp Livsstil Mann sex

Hvor er drømmemannen?

01.05.2015

Når folk spør meg om hvorfor ikke jeg har kjæreste så sier jeg bare at de har gjemt seg. Men så enkelt er det dessverre ikke..

Det er ingen nyhet at det å finne kjærligheten i dag er noe dritt. Alt er jo så utrolig overfladisk, som for eksempel på Tinder hvor man liker noen basert på et ræva førsteinntrykk, og kun basert på utseende.  Nyere trender sier og at de fleste kun er på Tinder for aksepten. Den bekreftelsen på at de ser bra ut. Faen, så utrolig latterlig. Hvorfor være på Tinder, hvis en ikke gidder å snakke med noen? Det skjønner ikke jeg. Og hva sier det om en person? En person kan være så kjekk og deilig som bare det, men fortsatt være en drittsekk. Når jeg møter personer som interesser meg, så liker jeg de ut i fra hvordan de er som person, ikke kun basert på utseende. Jeg liker å sammenligne det som på film. I begynnelsen er man skeptisk til han som spiller hovedrollen, mens på slutten er man betatt. Dette da fordi man gjennom filmen har sett og «opplevd» flere sider ved personen, annet enn utseende.
Så ja, alt går via nett og sosiale medier. Sukker, Match, Tinder, Happn, Snapchat ja you name it. Alt er på nett, og presset om å se bra ut er stort. Men hvorfor skal det være sånn?

Dagens kroppspress
Dagens fokus er så utrolig rettet mot kropp og utseende at jeg blir gal. Tar man en kjapp tur innom ulike nettaviser, Instagram profiler og Facebook profiler, så er store deler av det rettet mot kropp, utseende og vekt. Jeg er såå lei, og jeg skjønner godt at unge jenter sliter med selvtilliten. Det er jo ikke lett å være en del av denne hverdagen vi lever i, i dag. Å vokse opp i den hverdagen vi har i dag. Bikinikropp her og sommerkropp der.. Lord, kan man ikke bare fokusere på noe annet, og at man bare kan være fornøyd med seg selv. Leve et sunt liv, uten at det jævla presset.

Jeg har også kjent på det. Det presset som konstant slår deg i trynet, og jeg skal ikke legge skjul på det  og si at jeg ikke har blitt påvirket, men jeg klarer å sette avstand til det, til en viss grad hvertfall. Jeg er utrolig fornøyd med den personen jeg er, den kroppen jeg har, og det livet jeg lever. Jeg trenger ikke en person, nettside eller trend til å si meg noe annet.

Men så spør jeg da. Hvorfor skal det være så vanskelig å finne en bra person? En person som liker meg for meg, uten alt det overfladiske bullshit’et. Ja, Å finne kjærligheten. Drømmemannen.  Man kjenner på det, når venninner, familie og bekjente rundt deg blir etablerte og får seg kjæreste. Da tenker jeg, «når er det min tur? Når er jeg den heldige?»

Jeg er ikke redd for å si det. Jeg savner selskapet. En person å dele ting med. En armkrok å sitte i, en person å våkne opp med, ja bare selskapet. En som kan gjøre en dårlig dag bedre. En som smiler til deg når du er litt furt og lei. En å prate om alt med. Jeg har vært mye uheldig opp gjennom årene, og opplevd mye dritt, så nå håper jeg på å møte en bra mann snart. Og jeg er positiv til at det en vakker dag kommer! : )

Hva syns dere om at alt er styrt av sosiale medier, og at det å møte personer på det tradisjonelle gammeldagse vis er vanskelig? Og siden det er så stort fokus på utseende i dag, er det da slik at vi alltid er på jakt etter noe bedre. Til tross for at vi allerede har noe bra? Hva tenker du?

Og ha en fin fredagskveld alle sammen!

You Might Also Like

6 Comments