Blogg Foto Hår Hverdag Inspirasjon Kropp Livsstil Model Mote

Verdens beste frisør og venninne Stine fyller år i dag! ♥

29.04.2015

I dag fyller min kjære frisør og venninne Stine år! Dette må jeg selvfølgelig skrive om her på bloggen. For denne dama er er helt fantasisk. Virkelig ♥

Så hvordan ble jeg kjent med Stine.
Det hele begynte faktisk med at jeg ringte de på Adam Og Eva i sammenheng med at jeg ville farge håret mitt. Jeg visste at de var den beste salongen i Oslo, som og hadde bra lærlinger man kunne dra til. Jeg kom i kontakt med Stine på tlf og fortalte hun hva jeg ønsket. Jeg fortalte at jeg gjerne ønsket å dra til en lærling, grunnet at dette ikke var et lite prosjekt og kom til å koste litt. Hun var gira fra første stund, og fortalte meg at hun var lærling. Jeg dro til salongen samme dag og fikk snakket med hun, samt satt opp en time.
Jeg kjente hun ikke fra før, og vi fikk kontakt med en gang. Vi var begge over gjennomsnitt gira på et stort prosjekt, og jeg ble da hennes hårmodell! Så siden den gang har jeg vært modell for hun, hvor vi har gjort flere ulike prosjekter- alt i fra blått, lilla, rosa til platinablondt(!). Men vi har storkost oss og ledd mye gjennom hele denne perioden.

Men det er snodig det der. Sånne tilfeldigheter, som bare går såå bra. Det var helt tilfeldig at jeg ringte til salongen og fikk snakket med Stine den dagen. Vi kom i så god prat fra første stund, og vi ble gode venner. Jeg var liksom ikke bare ei jente hun hadde farget håret til, men og ei god venninne blitt.

Folk har tidligere spurt om hvordan vi ble kjent, og da ler vi begge. «Nei, Mari Alena begynte som kunde hos meg».. Snodig, men gøy!

Og jeg må si det. Det vennskapet betyr så mye for meg. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble kjent med Stine. Hun er virkelig en fantastisk person. Så utrolig snill, empatisk, morsom og god. Vi har det alltid så gøy sammen. Enten om det er når jeg sitter i stolen, eller på vinkvelder. Latteren og skravla går i ett!

For ikke å glemme den tiden hun setter av til meg når jeg sitter modell for hun. Hun setter alltid av god tid til meg, og vil alltid få det best som mulig. Ja, helt perfekt. Hun er verdens beste frisør. Og når jeg da går ut av salongen har jeg et massivt stort smil om munnen. Jeg føler lykke, stolthet og tilfredshet. Så om dere vil få en like god følelse som meg, så besøk Stine på Adam Og Eva Nedre Slottsgate!

Så Stine, søte Stine. Gratulerer så utrolig mye med dagen! Håper du får en kjempefin dag, for det fortjener du virkelig. Ubeskrivelig glad i deg, søta ♥

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply