Blogg Hverdag Jobb Livsstil Venner

Da er bloggen pusset opp! Tusen takk til..

28.04.2015

Min awesome kompis Sindre. De siste dagene har han dedikert sin ledige tid til meg, og alle mine dumme spørsmål, for at siden min skulle bli så bra som mulig. I forhold til oppsett, utseende, småjusteringer og fucka koding. Hele pakka. Så nå er den oppusset og fresh, og jeg er sykt happy!

Gode venner er viktig å ha. Gode venner som en kan søke hjelp oss, for så gjengjelde tjenesten ved en senere anledning. Du er flink til noe, og andre er flink til noe annet. Da er det bra å kunne hjelpe hverandre.

Sindre har virkelig stått på og hjulpet meg, og jeg er evig takknemlig! Og han er ikke minst utrolig flink i det han gjør og jobber med. (Tusen takk Sindre!)
Han, sammen med sin PartnerInCrime Alexander, driver sitt eget firma kalt Vixy, og jobber innenfor utvikling av hjemmesider, samt å hjelpe store, mellomstore og små bedrifter med sin annonsering og markedsføring på internett. De har begge lang erfaring innenfor webdesign, markedsføring på nett og programmering.

Disse gutta her har jeg kjent siden jeg var 13, og de er virkelig to kjernekarer. Så jeg anbefaler dere alle  å sjekke ut nettsiden deres! De er dødsflinke!

Kjempeglad i dere, begge ♥


Skjermbilde 2015-04-28 kl. 11.24.01

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply