Blogg Foto Hverdag Inspirasjon Kropp Livsstil Mote Nyheter sex

Nytt sexy undertøy fra Marinka! #dritlekkerpå

27.04.2015

Hey you awesome people!

Det er jo ingen nyhet eller hemmelighet at vi kvinner elsker undertøy! Sexy matchende undertøy, som oser sex og selvtillit. Akkurat ja. Oser av det!

Jeg leste nylig en artikkel på KK som omhandlet «så mye har undertøy å si for gutta», som forteller det faktum at vi kvinner ofte kjøper undertøy for mannens skyld. Og det er mye sant det også, og ikke minst bra! Hadde sett bra ut om vi kun gikk i bestemortruser som Bridget Jones. Hadde virkelig tatt seg ut! Eeeh, Nei… Men jeg syns at vi kvinner skal kjøpe undertøy for våres egen skyld og. For vår egen del. Og vi skal nyte det!

DET har jeg gjort. Jeg var nylig med ei venninne på løkka som viste meg sin nye BH, (og ja for dere gutter som leser nå, så er dette ekstremt vanlig å gjøre. Hehe). Den var rålekker, og jeg måtte selvfølgelig kjøpe en selv. Den heter Lulu og er fra Marinka. Jeg anbefaler dere alle å kjøpe en selv! De koster litt mer, men er absolutt verdt det. Jeg elsker min! Og smilet var stort når jeg først tok den på meg, og så meg selv i speilet. En god følelse. Og ja, det kun for min egen del. Lykke♥

Hadde en minishoot med den på. Her er noen bilder. (klikkbare bilder)

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marta Alise 28.04.2015 at 00:09

  nydelig!

  • Reply marialena 28.04.2015 at 10:29

   Tusen takk, Marta <3

 • Reply Maskerad 24.08.2016 at 14:03

  Stor blogg, läste jag alltid, jag bjuda in dig till vår butik http://www.esensuell.se 

 • Leave a Reply