Blogg Helse Hudpleie Hverdag Kropp Livsstil

#TheKylieJennerChallenge (!)

24.04.2015

Det er ingen hemmelighet at vi kvinner, spesielt, tar skjønnhetstips, triks og annet stæsj for å etterligne kjente personligheter og kjendiser. Og dette spesielt etter de vi ser opp til. Om det er stylingtips, motetrender, «hemmelige» oppskrifter på ansiktsmasker og pleie, og treningstips. Åhjadda.. Føler det er nesten er daglig dose, at det står om kjente skuespillere på se&hør som forteller sine ytterst hemmelige tips for hvordan de har fått drømmekroppen, som de og gjerne har forsikra med flere millioner, sånn just in case at alt fuckes opp..haha

Men jeg legger ikke skjul på det. Jeg er også en av de som bare måå klikke meg inn og faktisk lese om de ulike triksene de gir oss. Åhjadda. Men er ikke alt jeg sluker like rått asså. Skal sies.  OG det som er siste skrik på ‘tipsfronten’ er the kylie jenner challenge. Det er ikke nytt at vi kvinner flest er fan av kardashian søstrene, og skulle til tider ønske at vi var en av dem.

Nå er det Kylie som er i lyset. Hun er kjent for sine flotte og fyldige lepper, og nå vil folk verden over få akkurat like freshe lepper. Så gjennom sosiale medier har en mengde tenåringsjenter postet bilder av seg selv der de forsøker å kopiere hun, ved å bruke flaskehalser eller shotteglass, som da skaper et vakuum, som gjør at leppene svulmer opp. Fascinerende hva folk prøver ut, ikke sant?

Jeg personlig skal nok ikke prøve det ut, men syns absolutt det er underholdene å se andre gjøre det. Enkel og morsom humør, spør du meg. For hvis man søker opp #kyliejennerchallenge, så kommer det opp dusinvis av bilder og vidoer! Drit gøy! *Her er et lite utvalg! Haha, have fun!

kylie-jenner-challenge-4
blac_chyna_kylie_640

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply