Blogg Familie Foto Hverdag

My mama is awesome!

24.04.2015

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg har verdens beste mamma. Og ja, jeg vet at dere nå tenker, «Alle sier jo det om sin egen mor», og det er sant! OG for meg, så er hun verdens beste. She’s my rock. Verden og virkeligheten hadde ikke vært noe uten henne♥

Og min kjære mor har en hobby ved at hun syr. Hun har laget så utrolig mye flott opp gjennom min oppvekst, som både har vært til meg, til hun selv og som gaver til andre. Hun er råflink! Hun har blant annet laget kule slengbukser til meg da jeg var mindre, hun har laget vesker, sminkepunger og sist men ikke minst- hun laget ballkjolen min! DET er ikke småtteri!

Denne gangen har hun laget en lommebok/pung til meg! Den er såå utrolig fin! Jeg valgte selv ut stoff, også ‘did she the magic’, som det heter. I LOVE IT!  OG da må jeg jo selvfølgelig vise dere den! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply