Blogg Foto Hår Hverdag Kropp Livsstil Mote

Fairy hair is back, bitches! ♥

23.04.2015

Hey you awesome people.

Da har denne frøkna fått fresht opp hårfargen sin. Farvel til turquoise and violet haircolor! Jeg har storkost meg med fargen, men nå var det på tide med noe nytt igjen. Jeg lurte faktisk noen ved å si at jeg skulle bli blond, men det var bare en mellomfase, dessverre. Eller igrunn ikke noe dessverre. Hadde virkelig tatt seg ut om jeg hadde blitt blond. Tatt en kardashian, som det sies nå.  Hell no! Jeg hadde virkelig ikke sett ut. Men det var gøy så lenge spøken varte! hehe.

Men grunnen til at folk faktisk trodde at jeg skulle bli blond var for at jeg måtte avfarge og delvis bleke hele håret for å bli kvitt fargen. Dette måtte jeg jo selvfølgelig dokumentere, og slik så det ut!
blondie1

Åhjadda, the pink is back, bitches! and I LOVE it!

11169025_10153163642525568_1643778181_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så jeg vil til slutt bare oppsummere med å si at jeg har verdens mest fantastiske frisør og venninne!♥ Hun er så utrolig flink, og jeg anbefaler dere alle til å ta turen innom Adam & Eva Nedre slottsgate! ah yeah!

You Might Also Like

1 Comment