Blogg Familie Musikk

Lillehammer Reveljen 2015

16.04.2015

Som nevnt tidligere var familien og jeg en tur i hjembyen min Lillehammer i forbindelse med Lillehammer Reveljen som broren min skulle delta på. Han er i Hans Majestet Kongens Garde, i drilltroppen. Åhjadda. Er ikke småtteri. Og jeg er såå stolt. Går virkelig ikke ann å beskrive hvor mye. But bigtime! ♥

Dere tenker sikkert revelje? Hva faen er det? Jo, nå skal du høre. Lillehammer Reveljen er en tattoo for korps fra inn og utland som finner sted i Håkons Hall på Lillehammer. Her deltar blant annet H M Kongens Garde, der Jørgen er med.

Det var så utrolig gøy å være med på. Lørdagen startet med at de gikk gjennom gågata i Lillehammer sentrum, for så et 2 1/2 times show i Håkons Hall på kvelden. Skal sies at veteranene som spilte før Jørgen og dem var nokså tørt og kjedelig, men når man venter på noe godt, venter man ikke forgjeves, er det noe som heter. Og det var absolutt verdt ventingen. Det var råbra! Jeg var dagens paparazzi! Take a look!


Dette var noe av det første vi så når vi kom inn på hotellrommet. «Her e det bære å sleng ut dusken om en vil ha privatliv!», sa jeg til mamma. Haha. cheesy, men søtt.

collage


Mamma hadde med seg en søt handy liten «reiseåpner» til rødvinen, i toalettmappa si. Smart! Men bør jeg være en smule bekymret? Hehe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Når vi gikk og tuslet gjennom gågata i Lillehammer sentrum, kom vi over denne veggen. MÅTTE selvfølgelig ta bilde. Kult, ikke sant! OG, til de som ikke kan fjellvetreglene. LES på bilen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Her kan man ‘kjøre’ med stil!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_1212 IMG_1224N
IMG_1221N

 

Og her er et par videoklipp som jeg filmet:

 

OG til slutt legger jeg også ved et klipp av hele programmet til drilltroppen, som de selv har filmet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply