Blogg Hverdag Inspirasjon Kaffe Livsstil

Norð

13.04.2015

Jeg er nok ikke alene om å ha gått forbi et sted, og av en eller annen grunn aldri gått innom. Enten om det er en klesbutikk, Cafè eller restaurant. Jeg har ved flere anledninger gått forbi kafeen «Norð» som ligger litt gjemt til, ikke langt unna Oslo City. Hver gang jeg har gått forbi har jeg tenkt over hvor koselig det ser ut, og at jeg må innom en dag. I dag var den dagen.

Jeg var på jakt etter et nytt sted å sitte og jobbe med bacheloren, og tenkte øyeblikkelig på denne. Jeg var heller ikke langt unna, så da tok jeg turen.  Det var akkurat slikt jeg hadde sett for meg når jeg sto og kikket inn vinduet. Det var kjempekoselig med et fint lokale, kaffen var strålende god, de ansatte kjempehyggelige og alt var på top. For ikke å glemme gratis Wi-fi, som er ganske greit når man skal jobbe på nett. Så vil du prøve ut noe nytt, så anbefaler jeg virkelig dette stedet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Endelig fått det nye coveret til tastaturet mitt også! Awesome. Sommerlig og fresht. Fra ebay

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply