Blogg Familie Hverdag Livsstil

My hometown – Lillehammer ♥

10.04.2015

Hei alle herlige skapninger ♥

Solen skinner og livet smiler. Jeg vet jeg sier det ofte, men det er viktig for meg. Jeg blir så glad av det! Jeg hopper nesten! Så glad blir jeg. Når jeg går ut døren og solen bitch slapper meg i ansiktet. Den tar meg med storm. Og det er såå deilig!
Jeg leste et innlegg av Ida Wulff i ste om akkurat det, og kjente meg sånn igjen! Så enig i det hun skrev. Man blir generelt mye blidere og happy når solen skinner! Merkelig det der!  Eller er det, det?   Samma det. Jeg elsker det uansett. ELSKER SOL! Ferdig snakka.

SÅ KLAR.
Nå sitter jeg klar i alle ledd i kroppen. Jeg koser meg på «Ø» med en deilig kopp kaffe før jeg turer av sted. Om ikke lenge sitter jeg i en bil med min kjære mor og stefar, på vei til kjent farvann- nemlig min hjemby Lillehammer. Jeg er født og oppvokst på Lillehammer, selve OL-byen. Åhjadda. Ikke noe småtteri. En fantastisk fin by.  Åh, det gleder jeg meg virkelig til. Jo eldre jeg blir, jo mindre er jeg der virker det som. Bør jo ikke være det, når det er en så stor del av meg. Må bli skjerpings på det nå. Må dra dit oftere!

Grunnen til at vi skal dit er fordi min kjære lillebror Jørgen skal «opptre» der med drilltroppen i morgen. Marsjere i gatene og oppvisning av årets drillprogram. Blir råbra! Og da fant vi ut at vi blir der hele helgen! Likegreit det! Skal bli såå deilig å komme tilbake til byen. Nyte det gode været, rusle i gågata og oppleve alt det sjarmerende Lillehammer by har å tilby, som jeg gjorde da jeg var liten. Gode minner♥

Faktisk! Bestemte meg akkurat nå for å lage et innlegg om Lillehammer. Ble litt dårlig tid til å lage det nå, men det kommer! STAY TUNED!

Ønsker dere alle en kjempefin helg! Gå ut og nyt solen!!

lillehammer-olympic lillehammer_olympic_740

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Siv 13.04.2015 at 21:02

  Jeg kommer egentlig fra Biristrand, var innom Lillehammer i noen år før ferden dro meg videre.. Bor nå i Larvik 🙂 Lillehammer er en flott by, gleder meg til jeg skal tilbake igjen på besøk..

  • Reply marialena 14.04.2015 at 01:57

   April: Åhja, så koselig! Kjenner et par fra biristrand 🙂
   Ja, Lillehammer er flott! 🙂

   Takk for koselig kommentar 🙂 Ha en kjempefin dag!

  Leave a Reply