Blogg Hverdag Inspirasjon Kaffe Livsstil Mote Nyheter

Limited Edition ♥

09.04.2015

Limited Edition.
Åh bare ordet av det gir meg gåsehud. Jeg bare elsker ordet! Det høres sikkert helt korka ut, men det er noe ved det. Den eksklusiviteten som er på et visst begrenset tidsområde. Du føler at du må ha det, hvis ikke går man glipp av noe. Jepp, I like it.

Spesielt når det gjelder Nespresso. Jeg har nevnt tidligere at jeg har en smule addiction til kaffe, og er mildt sagt glad i kaffe. Jeg har vært bruker av Nespresso i et år ca nå, og er utrolig fornøyd med det. Bigtime! Men det som jeg virkelig liker godt med nespresso er de ulike «Limited Editions» som kommer fortløpende underveis i løpet av året. De er unike, spesielle og fancy. Just the way I like it.

Jeg var såvidt innom nettsiden til Nespresso tidligere i dag, og kom over nyheten om en ny Limited Edition. Da måtte jeg jo selvfølgelig ta turen bort til Egertorget for å sjekke ut nyheten. Jeg fikk prøvesmake kaffen og jeg kom i en god prat med hun ansatte som jobbet der. Hun fortalte meg at Limited kaffene er i butikk i ca. fem uker før de blir utsolgt. Med andre ord, det er ikke lange tiden de er tilgjengelig. Men det er det som gjør det litt mer fresht også syns nå jeg. Eller hva syns du?

Men over til den nye kaffen. Den nye Limited Edition by Nespresso heter Monsoon Malabar og beskrives slik:
» På 1700-tallet ble kaffen fraktet fra India til Europa i skip med treskrog, og monsunevindene trakk inn i bønnene og endret aromaen. Denne smaken ble høyt verdsatt. Under de samme forholdene gjenskapes nå kaffen på Malabar-kysten, hvor kaffebønnene eksponeres for tropisk monsunvind i godt ventilerte lagerhus rett ved havet. Nespresso puster liv i de indiske kaffetradisjonene, og har nå skapt en intens og karaktersterk kaffe med tre- og krydderaromaer, og et diskret saltaktig preg (Nespresso). 

Den har en Intensitet på 8, noe som tilsier at styrken på kaffen er midt på tre. Den er ikke av den sterkeste sorten, men heller ikke av den svakeste. Så den er fin for de som liker kaffen kraftig, samt for de som liker den noe svakere. Jeg likte den utrolig godt, og er glad for at jeg kjøpte inn noen rør! Anbefales på det sterkeste!
OG, den har vært i butikk nå en ukes tid, så da har du isj fire uker på deg til å kjøpe den! shop, shop ♥

Skjermbilde 2015-04-09 kl. 01.17.18N OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

1 Comment