Blogg Familie Film Kjærlighet Livsstil Mann Musikk

*Gåsehud*

08.04.2015

Jeg har gåsehud fra toppen av hodet, gjennom et hvert enkelt hårstrå, videre ut til fingertuppene, så gjennom hele kroppen og ut gjennom tærne. Hele kroppen er av ståpels! Shit. Jeg har gåsehud.

Jeg har tidligere skrevet om den nye låten til Wiz Khalifa, i forbindelse med Furious 7 og dedikering av låten til Paul Walker. Låten som virkelig har satt spor hos meg, som jeg blir rørt av hver gang jeg hører den. Til tross for at jeg ikke kjente Paul Walker, så blir man jo trist når man tenker på at han ikke lever lenger. Vi har jo fulgt han gjennom i en historie i filmene hans. Alle furious filmene. Det hadde jo ikke vært det samme uten han i filmene. Absolutt ikke. ♥

Nå nylig la Vin Diesel ut en minnevideo, i samarbeid med artistene bak låten. Helt klart den beste videoen. Den MÅ dere alle sjekke ut. Jeg fikk som sagt ståpels av den!
Klikk her for å se den.

maxresdefault

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply